1. reizen
  2. Trixie fietsmand met draadkoepel achterop Default Title.

Trixie fietsmand met draadkoepel achterop Default Title.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Trixie fietsmand met draadkoepel achterop Default Title. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Trixie fietsmand met draadkoepel achterop Default Title. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Trixie fietsmand met draadkoepel achterop Default Title.

Merk

Trixie

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Max. belastbaar gewicht

8 kg

Afmetingen verpakking

369 mm breedte, 562 mm hoogte en 360 mm lengte.

Omschrijving van de Trixie fietsmand met draadkoepel achterop Default Title.

De Trixie fietsmand met draadkoepel achterop is een stijlvol en comfortabel vervoermiddel voor uw geliefde huisdier. De mand is gemaakt van stevige wilgentakken en is afgewerkt met een gegalvaniseerd en geplastificeerd gaas. Hiermee garandeert u een maximale veiligheid voor uw huisdier. De mand is makkelijk te bevestigen op de bagagedrager en wordt geleverd met een luxe kussen met een zachte velours-overtrek in de kleur grijs. Het kussen is gemakkelijk te wassen met de hand. De afmetingen van de mand zijn 35x49x55 cm en de kleur is zwart. De Trixie fietsmand met draadkoepel achterop is een ideale manier om uw huisdier comfortabel te vervoeren. Het stevige materiaal en het luxe kussen zorgen ervoor dat uw huisdier optimaal comfort heeft tijdens het vervoer. Dankzij de verstelbare scharnieren kunt u de mand openen en sluiten zonder dat deze beschadigd raakt. Kortom, de perfecte oplossing voor het vervoer van uw geliefde huisdier!

Veelgestelde vragen over de Trixie fietsmand met draadkoepel achterop Default Title.

De Trixie fietsmand met draadkoepel achterop Default Title. is Trixie fietsmand met draadkoepel achterop Default Title.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Trixie fietsmand met draadkoepel achterop Default Title. is gemaakt van Kunststof.

Het maximaal belastbare gewicht van de Trixie fietsmand met draadkoepel achterop Default Title. is 8 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren