1. reizen
  2. Smartpeas® Hondenstoel Achterbank 60x53x35 cm Sterke Glasvezelbevestiging Geschikt voor Elke Auto Achterbankbeschermer.

Smartpeas® Hondenstoel Achterbank 60x53x35 cm Sterke Glasvezelbevestiging Geschikt voor Elke Auto Achterbankbeschermer.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Smartpeas® Hondenstoel Achterbank 60x53x35 cm Sterke Glasvezelbevestiging Geschikt voor Elke Auto Achterbankbeschermer. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Smartpeas® Hondenstoel Achterbank 60x53x35 cm Sterke Glasvezelbevestiging Geschikt voor Elke Auto Achterbankbeschermer. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Smartpeas® Hondenstoel Achterbank 60x53x35 cm Sterke Glasvezelbevestiging Geschikt voor Elke Auto Achterbankbeschermer.

Merk

WW & Friends

Kleur

Zwart

Materiaal

Glasvezel

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

177 mm breedte, 90 mm hoogte en 421 mm lengte.

Omschrijving van de Smartpeas® Hondenstoel Achterbank 60x53x35 cm Sterke Glasvezelbevestiging Geschikt voor Elke Auto Achterbankbeschermer.

Het Smartpeas® Hondenstoel Achterbank is een ideaal product dat perfect aansluit bij de behoeften van uw hond. Met de afmetingen van 60x53x35 cm biedt deze stoel een uitstekende bescherming voor de achterbank van uw auto en een comfortabele rit voor uw hond. De stoel is stevig bevestigd met glasvezelstangen, waardoor deze niet kan verschuiven of wegglijden. De zijpanelen zijn van dubbellaags 600D polyester met PVC-coating en bieden extra stabiliteit. Zo zal uw hond tijdens de rit op zijn plaats blijven en uw auto mooi schoon blijven. De pasvorm van de stoel is zo ontworpen dat deze geschikt is voor bijna alle achterbanken. Met het Smartpeas® Hondenstoel Achterbank krijgt uw hond de optimale veiligheid en comfort tijdens elke rit. U kunt er zeker van zijn dat uw auto schoon en stofvrij blijft, terwijl uw hond de beste reiservaring krijgt.

Veelgestelde vragen over de Smartpeas® Hondenstoel Achterbank 60x53x35 cm Sterke Glasvezelbevestiging Geschikt voor Elke Auto Achterbankbeschermer.

De Smartpeas® Hondenstoel Achterbank 60x53x35 cm Sterke Glasvezelbevestiging Geschikt voor Elke Auto Achterbankbeschermer. is Smartpeas® Hondenstoel Achterbank 60x53x35 cm Sterke Glasvezelbevestiging Geschikt voor Elke Auto Achterbankbeschermer.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Smartpeas® Hondenstoel Achterbank 60x53x35 cm Sterke Glasvezelbevestiging Geschikt voor Elke Auto Achterbankbeschermer. is gemaakt van Glasvezel.

Het maximaal belastbare gewicht van de Smartpeas® Hondenstoel Achterbank 60x53x35 cm Sterke Glasvezelbevestiging Geschikt voor Elke Auto Achterbankbeschermer. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren