1. reizen
  2. Fietsmand riet voorop+metalen rek Default Title.

Fietsmand riet voorop+metalen rek Default Title.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Fietsmand riet voorop+metalen rek Default Title. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Fietsmand riet voorop+metalen rek Default Title. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Fietsmand riet voorop+metalen rek Default Title.

Merk

Merkloos / Sans marque

Kleur

Bruin

Materiaal

Kunststof

Max. belastbaar gewicht

5 kg

Afmetingen verpakking

570 mm breedte, 450 mm hoogte en 520 mm lengte.

Omschrijving van de Fietsmand riet voorop+metalen rek Default Title.

Deze stijlvolle fietsmand is een echte eyecatcher. De bovenkant is gemaakt van natuurlijk riet, wat een prachtig contrast creëert met de metalen kooi constructie. De mand is voorzien van twee handvatten, waardoor het eenvoudig is om het op het stuur vast te maken. Deze fietsmand is zeer veelzijdig. Niet alleen is het ideaal voor het vervoeren van boodschappen, maar je kunt het ook perfect gebruiken om je hond mee uit te nemen. De mand is gemaakt van sterk materiaal, waardoor je zeker bent dat deze lang meegaat. De stijlvolle kleurenmengeling van het riet en de metalen constructie maakt deze fietsmand een echte must-have voor elke fietser.

Veelgestelde vragen over de Fietsmand riet voorop+metalen rek Default Title.

De Fietsmand riet voorop+metalen rek Default Title. is Fietsmand riet voorop+metalen rek Default Title.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fietsmand riet voorop+metalen rek Default Title. is gemaakt van Kunststof.

Het maximaal belastbare gewicht van de Fietsmand riet voorop+metalen rek Default Title. is 5 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren