1. reizen
  2. Innovaland Hondenfietsmand Boodschappentas Hondenmand Fiets Fietsmand Hond Voorop Fietsmand Hond Bagagedrager Fietstas.

Innovaland Hondenfietsmand Boodschappentas Hondenmand Fiets Fietsmand Hond Voorop Fietsmand Hond Bagagedrager Fietstas.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Innovaland Hondenfietsmand Boodschappentas Hondenmand Fiets Fietsmand Hond Voorop Fietsmand Hond Bagagedrager Fietstas. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Innovaland Hondenfietsmand Boodschappentas Hondenmand Fiets Fietsmand Hond Voorop Fietsmand Hond Bagagedrager Fietstas. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Innovaland Hondenfietsmand Boodschappentas Hondenmand Fiets Fietsmand Hond Voorop Fietsmand Hond Bagagedrager Fietstas.

Merk

InnovaLand

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof, Polyester, Aluminium

Max. belastbaar gewicht

5 kg

Afmetingen verpakking

358 mm breedte, 105 mm hoogte en 383 mm lengte.

Omschrijving van de Innovaland Hondenfietsmand Boodschappentas Hondenmand Fiets Fietsmand Hond Voorop Fietsmand Hond Bagagedrager Fietstas.

De Innovaland Hondenfietsmand is een handige en multifunctionele fietsmand. Je kunt deze mand gebruiken om je hond mee te nemen op de fiets of als boodschappentas. De mand is gemaakt van duurzaam materialen, waardoor hij stevig is en jarenlang meegaat. De mand is voorzien van een extra brede voering, waardoor hij ook geschikt is voor kleinere honden. De voering is wasbaar en voorzien van een veilige ritssluiting. Ook is de mand voorzien van twee handige borstriemen, waardoor je de fietsmand gemakkelijk aan je fiets kunt bevestigen. Bovendien is de mand waterdicht, waardoor je geen last hebt van regen of vocht. De Innovaland Hondenfietsmand is een betaalbare en handige oplossing voor iedereen die met de fiets op pad gaat met zijn hond. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Veelgestelde vragen over de Innovaland Hondenfietsmand Boodschappentas Hondenmand Fiets Fietsmand Hond Voorop Fietsmand Hond Bagagedrager Fietstas.

De Innovaland Hondenfietsmand Boodschappentas Hondenmand Fiets Fietsmand Hond Voorop Fietsmand Hond Bagagedrager Fietstas. is Innovaland Hondenfietsmand Boodschappentas Hondenmand Fiets Fietsmand Hond Voorop Fietsmand Hond Bagagedrager Fietstas.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Innovaland Hondenfietsmand Boodschappentas Hondenmand Fiets Fietsmand Hond Voorop Fietsmand Hond Bagagedrager Fietstas. is gemaakt van Kunststof, Polyester, Aluminium.

Het maximaal belastbare gewicht van de Innovaland Hondenfietsmand Boodschappentas Hondenmand Fiets Fietsmand Hond Voorop Fietsmand Hond Bagagedrager Fietstas. is 5 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren