1. reizen
  2. Basil Buddy Space Frame Draadkoepel Staal.

Basil Buddy Space Frame Draadkoepel Staal.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Basil Buddy Space Frame Draadkoepel Staal. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Basil Buddy Space Frame Draadkoepel Staal. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Basil Buddy Space Frame Draadkoepel Staal.

Merk

Basil

Kleur

zwart

Materiaal

Staal

Max. belastbaar gewicht

15 kg

Afmetingen verpakking

301 mm breedte, 251 mm hoogte en 440 mm lengte.

Omschrijving van de Basil Buddy Space Frame Draadkoepel Staal.

Met de Basil Buddy Space Frame draadkoepel kun je jouw hond veilig meenemen op een fietstocht. De draadkoepel sluit perfect aan op de Basil Buddy hondenfietsmand, waardoor je hond niet uit de mand kan springen. De draadkoepel is gemaakt van staal, waardoor het sterk en duurzaam is en je er zeker van kunt zijn dat je hond veilig en comfortabel is tijdens de fietstocht. De koepel is gemakkelijk te monteren en te demonteren, wat het ideaal maakt om mee te nemen op vakantie of als je de hondenfietsmand met je meeneemt naar de markt of de winkel. Daarnaast kan de koepel ook worden gebruikt als extra bescherming voor de Basil Buddy hondenfietsmand. Deze is namelijk gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor de mand stevig en duurzaam is. De Basil Buddy Space Frame draadkoepel is dus een must-have voor iedereen die regelmatig met zijn hond op stap gaat. Je kunt deze draadkoepel makkelijk combineren met andere producten uit de Basil collectie, zodat je nog meer plezier kunt beleven tijdens je fietstochtjes met je hond.

Veelgestelde vragen over de Basil Buddy Space Frame Draadkoepel Staal.

De Basil Buddy Space Frame Draadkoepel Staal. is Basil Buddy Space Frame Draadkoepel Staal.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Basil Buddy Space Frame Draadkoepel Staal. is gemaakt van Staal.

Het maximaal belastbare gewicht van de Basil Buddy Space Frame Draadkoepel Staal. is 15 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren