1. reizen
  2. Fastrider Hondenfietsmand 16L.

Fastrider Hondenfietsmand 16L.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Fastrider Hondenfietsmand 16L. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Fastrider Hondenfietsmand 16L. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Fastrider Hondenfietsmand 16L.

Merk

FastRider

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Max. belastbaar gewicht

7 kg

Afmetingen verpakking

400 mm breedte, 350 mm hoogte en 500 mm lengte.

Omschrijving van de Fastrider Hondenfietsmand 16L.

Met de FastRider Hondenfietsmand kunt u uw hond comfortabel en veilig meenemen op de fiets. Deze mand is gemaakt van een sterke, waterdichte stof, waardoor de mand bestand is tegen slecht weer en schokken. De mand heeft een capaciteit van 16 liter, wat meer dan genoeg is voor het vervoeren van een hond. De mand heeft een verstelbare schouderband, waardoor hij eenvoudig om uw lichaam kan worden gedragen. De FastRider Hondenfietsmand is ook voorzien van een reflecterende band, wat het zichtbaar maakt in het donker. Bovendien is de mand voorzien van een zachte voering, wat de hond een comfortabele omgeving biedt tijdens het transport. De mand is verkrijgbaar in verschillende maten en is eenvoudig te bevestigen aan de fiets. Met de FastRider Hondenfietsmand kunt u uw hond veilig en comfortabel meenemen op de fiets. De sterke, waterdichte stof is bestand tegen slecht weer en schokken, terwijl de 16 liter capaciteit meer dan genoeg ruimte biedt voor uw hond. De mand is voorzien van een verstelbare schouderband en een reflecterende band voor extra zichtbaarheid in het donker. Bovendien heeft de mand een z.

Veelgestelde vragen over de Fastrider Hondenfietsmand 16L.

De Fastrider Hondenfietsmand 16L. is Fastrider Hondenfietsmand 16L.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fastrider Hondenfietsmand 16L. is gemaakt van Kunststof.

Het maximaal belastbare gewicht van de Fastrider Hondenfietsmand 16L. is 7 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren