1. reizen
  2. Luxe Hondenstoel auto Donkergrijs Autostoel hond Hondenmand voor in de auto Autozitje LumifyMe 40 x 34 x 25 cm.

Luxe Hondenstoel auto Donkergrijs Autostoel hond Hondenmand voor in de auto Autozitje LumifyMe 40 x 34 x 25 cm.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Luxe Hondenstoel auto Donkergrijs Autostoel hond Hondenmand voor in de auto Autozitje LumifyMe 40 x 34 x 25 cm. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Luxe Hondenstoel auto Donkergrijs Autostoel hond Hondenmand voor in de auto Autozitje LumifyMe 40 x 34 x 25 cm. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Luxe Hondenstoel auto Donkergrijs Autostoel hond Hondenmand voor in de auto Autozitje LumifyMe 40 x 34 x 25 cm.

Merk

LumifyMe

Kleur

Zwart

Materiaal

100% polyester

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

36 cm breedte, 8 cm hoogte en 50 cm lengte.

Omschrijving van de Luxe Hondenstoel auto Donkergrijs Autostoel hond Hondenmand voor in de auto Autozitje LumifyMe 40 x 34 x 25 cm.

Deze hondenstoel is een luxe autoaccessoire. Het is gemaakt van duurzame, donkergrijze materialen en heeft een afmeting van 40 x 34 x 25 cm. Het is een perfecte combinatie van autostoel en hondenmand, met een comfortabele, warme en zachte voering. Ook handig is dat het autozitje eenvoudig en snel schoon te maken is. Het is namelijk voorzien van een losse hoes die je makkelijk kunt afnemen en in de wasmachine kunt doen. Je hond zal nooit meer oncomfortabel in de auto zitten! De LumifyMe Hondenstoel auto Donkergrijs Autostoel hond Hondenmand voor in de auto Autozitje is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Het is een luxe autoaccessoire dat zowel stijlvol als comfortabel is. Je hond zal nooit meer oncomfortabel in de auto zitten!

Veelgestelde vragen over de Luxe Hondenstoel auto Donkergrijs Autostoel hond Hondenmand voor in de auto Autozitje LumifyMe 40 x 34 x 25 cm.

De Luxe Hondenstoel auto Donkergrijs Autostoel hond Hondenmand voor in de auto Autozitje LumifyMe 40 x 34 x 25 cm. is Luxe Hondenstoel auto Donkergrijs Autostoel hond Hondenmand voor in de auto Autozitje LumifyMe 40 x 34 x 25 cm.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Luxe Hondenstoel auto Donkergrijs Autostoel hond Hondenmand voor in de auto Autozitje LumifyMe 40 x 34 x 25 cm. is gemaakt van 100% polyester.

Het maximaal belastbare gewicht van de Luxe Hondenstoel auto Donkergrijs Autostoel hond Hondenmand voor in de auto Autozitje LumifyMe 40 x 34 x 25 cm. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren