1. reizen
  2. Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Pootjesprint.

Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Pootjesprint.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Pootjesprint. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Pootjesprint. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Pootjesprint.

Merk

De Blaffende Kat

Kleur

Wit, Zwart

Materiaal

100% polyester

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

334 mm breedte, 93 mm hoogte en 466 mm lengte.

Omschrijving van de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Pootjesprint.

Met de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Pootjesprint kunt u eenvoudig met uw hond op reis gaan. Deze kwalitatief hoogwaardige autobench is speciaal ontworpen om uw hond te beschermen, comfortabel en veilig te vervoeren. De bench beschikt over een kunststof frame dat duurzaam en stevig is, en is voorzien van een gewatteerde zitting en zijpanelen voor extra comfort. Daarnaast heeft het een metalen verstelbare veerconstructie met een uitneembare, handwasbare mat. Daarnaast is de autobench eenvoudig te vervoeren en te verplaatsen door middel van de handvatten, en is deze ook eenvoudig te monteren en te verwijderen. De Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Pootjesprint is voorzien van een veiligheidsbevestigingssysteem voor uw hond, waardoor het risico op letsel wordt verminderd. De bench heeft daarnaast een luchtventilatiesysteem, dat ervoor zorgt dat uw hond comfortabel en veilig kan reizen. Bovendien is de autobench gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, waardoor het een duurzame optie is voor uw h.

Veelgestelde vragen over de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Pootjesprint.

De Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Pootjesprint. is Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Pootjesprint.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Pootjesprint. is gemaakt van 100% polyester.

Het maximaal belastbare gewicht van de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Pootjesprint. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren