1. reizen
  2. MaxxPet Fietsmand hond Hondenmand fiets Voor Bagagedrager 55x35x51,5 cm.

MaxxPet Fietsmand hond Hondenmand fiets Voor Bagagedrager 55x35x51,5 cm.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de MaxxPet Fietsmand hond Hondenmand fiets Voor Bagagedrager 55x35x51,5 cm. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze MaxxPet Fietsmand hond Hondenmand fiets Voor Bagagedrager 55x35x51,5 cm. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties MaxxPet Fietsmand hond Hondenmand fiets Voor Bagagedrager 55x35x51,5 cm.

Merk

MaxxPet

Kleur

Bruin | Zwart

Materiaal

Hout

Max. belastbaar gewicht

15 kg

Afmetingen verpakking

370 mm breedte, 450 mm hoogte en 540 mm lengte.

Omschrijving van de MaxxPet Fietsmand hond Hondenmand fiets Voor Bagagedrager 55x35x51,5 cm.

De MaxxPet Fietsmand hond Hondenmand fiets is een van de meest comfortabele manieren om uw trouwe viervoeter mee te nemen. Gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal, is deze hondenmand voorzien van 2 gevoerde schouderriemen waardoor uw hond gemakkelijk mee kan genomen worden. De brede opening aan de voorkant is voorzien van een veilige rits en kan worden afgesloten voor extra veiligheid. Bovendien heeft deze hondenmand een speciale, optimale luchtcirculatie, waardoor uw hond comfortabel en veilig kan genieten van de omgeving tijdens het fietsen. De MaxxPet Fietsmand hond Hondenmand fiets is geschikt voor bagagedragers met een grootte van 55x35x51,5 cm. Het lichte ontwerp maakt het gemakkelijk om de tas mee te dragen, zelfs wanneer uw hond er niet in zit. Bovendien heeft deze hondentas een afneembare binnenhoes voor gemakkelijk schoonmaken. De binnenkant van de tas is gevoerd met zacht materiaal voor extra comfort. Met deze hondenmand kan uw hond comfortabel mee genomen worden op avontuurlijke trips.

Veelgestelde vragen over de MaxxPet Fietsmand hond Hondenmand fiets Voor Bagagedrager 55x35x51,5 cm.

De MaxxPet Fietsmand hond Hondenmand fiets Voor Bagagedrager 55x35x51,5 cm. is MaxxPet Fietsmand hond Hondenmand fiets Voor Bagagedrager 55x35x51,5 cm.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De MaxxPet Fietsmand hond Hondenmand fiets Voor Bagagedrager 55x35x51,5 cm. is gemaakt van Hout.

Het maximaal belastbare gewicht van de MaxxPet Fietsmand hond Hondenmand fiets Voor Bagagedrager 55x35x51,5 cm. is 15 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren