1. reizen
  2. By Cee Cee Autostoel Hond Deluxe Hondenmand Auto Met Gordel Automand Hond Hondenstoel Autozitje Donkergrijs.

By Cee Cee Autostoel Hond Deluxe Hondenmand Auto Met Gordel Automand Hond Hondenstoel Autozitje Donkergrijs.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de By Cee Cee Autostoel Hond Deluxe Hondenmand Auto Met Gordel Automand Hond Hondenstoel Autozitje Donkergrijs. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze By Cee Cee Autostoel Hond Deluxe Hondenmand Auto Met Gordel Automand Hond Hondenstoel Autozitje Donkergrijs. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties By Cee Cee Autostoel Hond Deluxe Hondenmand Auto Met Gordel Automand Hond Hondenstoel Autozitje Donkergrijs.

Merk

By Cee Cee

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester, Polyester-katoen

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

35 cm breedte, 35 cm hoogte en 40 cm lengte.

Omschrijving van de By Cee Cee Autostoel Hond Deluxe Hondenmand Auto Met Gordel Automand Hond Hondenstoel Autozitje Donkergrijs.

De By Cee Cee Autostoel Hond Deluxe is een luxueus uitziend autostoeltje dat de perfecte balans vindt tussen comfort en functionaliteit. Het autostoeltje is gevuld met een zacht schuim en gecombineerd met een zachte stof. Er is een extra schuim gebruikt om een goede steun te bieden aan het lichaam van je hond. Deze hondenmand is ontworpen om de veiligheid en het comfort van je hond te garanderen tijdens het reizen. Het autostoeltje is voorzien van een gordel die aan het autostoeltje kan worden bevestigd. De gordel is gemaakt van stevig materiaal en zorgt ervoor dat je hond op zijn of haar plek blijft zitten. Ook is de gordel voorzien van een klittenband om de hond vast te zetten. Het donkergrijze autostoeltje heeft een moderne look en zal perfect staan in elke auto. Met dit autostoeltje kan je dus met een gerust hart je hond meenemen op reis.

Veelgestelde vragen over de By Cee Cee Autostoel Hond Deluxe Hondenmand Auto Met Gordel Automand Hond Hondenstoel Autozitje Donkergrijs.

De By Cee Cee Autostoel Hond Deluxe Hondenmand Auto Met Gordel Automand Hond Hondenstoel Autozitje Donkergrijs. is By Cee Cee Autostoel Hond Deluxe Hondenmand Auto Met Gordel Automand Hond Hondenstoel Autozitje Donkergrijs.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De By Cee Cee Autostoel Hond Deluxe Hondenmand Auto Met Gordel Automand Hond Hondenstoel Autozitje Donkergrijs. is gemaakt van Polyester, Polyester-katoen.

Het maximaal belastbare gewicht van de By Cee Cee Autostoel Hond Deluxe Hondenmand Auto Met Gordel Automand Hond Hondenstoel Autozitje Donkergrijs. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren