1. reizen
  2. Château Animaux® Fiets Mand voor Hond Fietstas Hondenmand fiets Multifunctionele Afneembare Fiets Tas Schoudertas.

Château Animaux® Fiets Mand voor Hond Fietstas Hondenmand fiets Multifunctionele Afneembare Fiets Tas Schoudertas.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Château Animaux® Fiets Mand voor Hond Fietstas Hondenmand fiets Multifunctionele Afneembare Fiets Tas Schoudertas. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Château Animaux® Fiets Mand voor Hond Fietstas Hondenmand fiets Multifunctionele Afneembare Fiets Tas Schoudertas. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Château Animaux® Fiets Mand voor Hond Fietstas Hondenmand fiets Multifunctionele Afneembare Fiets Tas Schoudertas.

Merk

Château animaux

Kleur

Neutraal Grijs

Materiaal

Kunststof

Max. belastbaar gewicht

10 kg

Afmetingen verpakking

41 cm breedte, 37 cm hoogte en 31 cm lengte.

Omschrijving van de Château Animaux® Fiets Mand voor Hond Fietstas Hondenmand fiets Multifunctionele Afneembare Fiets Tas Schoudertas.

De Château Animaux® Fiets Mand voor Hond is de perfecte manier om jouw viervoeter mee te nemen op je fiets. Deze multifunctionele mand is gemaakt van een stevig en waterdicht materiaal en heeft een afneembare schouderband. Dankzij de schouderband is het makkelijk om de mand te verplaatsen als je even geen gebruik maakt van je fiets. De fietsmand is ideaal voor de kleinere hondenrassen, maar ook geschikt voor katten. De mand heeft een afneembare bodem en een extra binnenmat, waardoor het een comfortabel en veilig verblijf wordt voor je huisdier. Ook beschikt de mand over een handig zijvak waar je bijvoorbeeld wat snacks kan opbergen. De Château Animaux® Fiets Mand voor Hond is de perfecte manier om samen avonturen te beleven. Of je nou gaat fietsen, wandelen of naar het strand gaat, je viervoeter kan nu gemakkelijk mee!

Veelgestelde vragen over de Château Animaux® Fiets Mand voor Hond Fietstas Hondenmand fiets Multifunctionele Afneembare Fiets Tas Schoudertas.

De Château Animaux® Fiets Mand voor Hond Fietstas Hondenmand fiets Multifunctionele Afneembare Fiets Tas Schoudertas. is Château Animaux® Fiets Mand voor Hond Fietstas Hondenmand fiets Multifunctionele Afneembare Fiets Tas Schoudertas.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Château Animaux® Fiets Mand voor Hond Fietstas Hondenmand fiets Multifunctionele Afneembare Fiets Tas Schoudertas. is gemaakt van Kunststof.

Het maximaal belastbare gewicht van de Château Animaux® Fiets Mand voor Hond Fietstas Hondenmand fiets Multifunctionele Afneembare Fiets Tas Schoudertas. is 10 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren