1. reizen
  2. Ariko Autostoel hond kat puppy opvouwbaar waterbestendig honden kat zitje Dieren zitje voor in de auto Hondenmand 40 x.

Ariko Autostoel hond kat puppy opvouwbaar waterbestendig honden kat zitje Dieren zitje voor in de auto Hondenmand 40 x.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Ariko Autostoel hond kat puppy opvouwbaar waterbestendig honden kat zitje Dieren zitje voor in de auto Hondenmand 40 x. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Ariko Autostoel hond kat puppy opvouwbaar waterbestendig honden kat zitje Dieren zitje voor in de auto Hondenmand 40 x. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Ariko Autostoel hond kat puppy opvouwbaar waterbestendig honden kat zitje Dieren zitje voor in de auto Hondenmand 40 x.

Merk

Ariko

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester, Kunststof

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

400 mm breedte, 30 mm hoogte en 250 mm lengte.

Omschrijving van de Ariko Autostoel hond kat puppy opvouwbaar waterbestendig honden kat zitje Dieren zitje voor in de auto Hondenmand 40 x.

De Ariko Autostoel Hond Kat Puppy Opvouwbaar Waterbestendig Honden Kat Zitje Dieren Zitje voor in de Auto Hondenmand 40 x is de perfecte manier om uw huisdier mee te nemen als u op reis gaat. De zitkussens zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen, die comfortabel en sterk zijn, zodat uw huisdier een zorgeloze en veilige rit heeft. De zitkussens hebben ook een waterbestendig ontwerp, zodat het niet wordt beschadigd als het nat wordt. De autostoel is gemakkelijk op te vouwen en neemt weinig ruimte in beslag, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Bovendien kunt u deze autostoel ook vastmaken aan de achterbank van uw auto, zodat uw huisdier veilig op zijn plaats blijft. De autostoel is ook geschikt voor honden, katten en puppies. Zo kan ieder huisdier comfortabel en veilig reizen. Laat uw huisdier genieten van een comfortabele reis met de Ariko Autostoel! Met de Ariko Autostoel kunt u er zeker van zijn dat uw huisdier veilig en comfortabel meegaat. De zitkussens zijn voorzien van een extra comfortabel schuim dat een optimale ondersteuning bied.

Veelgestelde vragen over de Ariko Autostoel hond kat puppy opvouwbaar waterbestendig honden kat zitje Dieren zitje voor in de auto Hondenmand 40 x.

De Ariko Autostoel hond kat puppy opvouwbaar waterbestendig honden kat zitje Dieren zitje voor in de auto Hondenmand 40 x. is Ariko Autostoel hond kat puppy opvouwbaar waterbestendig honden kat zitje Dieren zitje voor in de auto Hondenmand 40 x.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Ariko Autostoel hond kat puppy opvouwbaar waterbestendig honden kat zitje Dieren zitje voor in de auto Hondenmand 40 x. is gemaakt van Polyester, Kunststof.

Het maximaal belastbare gewicht van de Ariko Autostoel hond kat puppy opvouwbaar waterbestendig honden kat zitje Dieren zitje voor in de auto Hondenmand 40 x. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren