1. reizen
  2. Trixie Fietsmand Voor Aan Stuur Nylon – 41X26X26 CM.

Trixie Fietsmand Voor Aan Stuur Nylon - 41X26X26 CM.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Trixie Fietsmand Voor Aan Stuur Nylon - 41X26X26 CM. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Trixie Fietsmand Voor Aan Stuur Nylon - 41X26X26 CM. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Trixie Fietsmand Voor Aan Stuur Nylon - 41X26X26 CM.

Merk

Trixie

Kleur

GrijsMultiZwart

Materiaal

Kunststof

Max. belastbaar gewicht

7 kg

Afmetingen verpakking

275 mm breedte, 117 mm hoogte en 409 mm lengte.

Omschrijving van de Trixie Fietsmand Voor Aan Stuur Nylon - 41X26X26 CM.

Deze stijlvolle Trixie fietsmand is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar het ultieme in functionele stijl. Deze fietsmand is gemaakt van stevig nylon en biedt een stevige, duurzame constructie. Het is zowel waterdicht als duurzaam, en heeft een zwarte en grijze kleur. Deze fietsmand is 41 cm lang, 26 cm breed en 26 cm hoog, en is perfect voor het vervoer van spullen zoals een boek, kleine laptop, lunchbox, camera of ander klein materiaal. Dankzij het stevige design en de kwalitatief hoogwaardige materialen is deze fietsmand ideaal voor dagelijks gebruik. De voering is gemaakt van stevig schuim, waardoor uw items stevig in de mand blijven zitten als u fietst. Ook is de mand voorzien van een praktisch handvat waarmee u de fietsmand met gemak kunt verplaatsen. De fietsmand is gemakkelijk aan het stuur van uw fiets te bevestigen met de bijgeleverde riem en kliksluiting, waardoor uw items altijd binnen handbereik zijn.

Veelgestelde vragen over de Trixie Fietsmand Voor Aan Stuur Nylon - 41X26X26 CM.

De Trixie Fietsmand Voor Aan Stuur Nylon - 41X26X26 CM. is Trixie Fietsmand Voor Aan Stuur Nylon - 41X26X26 CM.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Trixie Fietsmand Voor Aan Stuur Nylon - 41X26X26 CM. is gemaakt van Kunststof.

Het maximaal belastbare gewicht van de Trixie Fietsmand Voor Aan Stuur Nylon - 41X26X26 CM. is 7 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren