1. reizen
  2. Fietsmand voor honden riet 42/57 cm voor achterop met rek grijs.

Fietsmand voor honden riet 42/57 cm voor achterop met rek grijs.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Fietsmand voor honden riet 42/57 cm voor achterop met rek grijs. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Fietsmand voor honden riet 42/57 cm voor achterop met rek grijs. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Fietsmand voor honden riet 42/57 cm voor achterop met rek grijs.

Merk

de Boon

Kleur

grijs

Materiaal

Riet

Max. belastbaar gewicht

10 kg

Afmetingen verpakking

461 mm breedte, 342 mm hoogte en 568 mm lengte.

Omschrijving van de Fietsmand voor honden riet 42/57 cm voor achterop met rek grijs.

Met deze robuuste en stevige fietsmand voor honden wordt het vervoeren van uw trouwe viervoeter een eitje. De mand heeft een afmeting van 42 cm bij 57 cm en is gemaakt van sterk riet. De binnenkant is afgewerkt met een luxe gevoerde voering voor extra comfort. De mand is voorzien van een stevig rek waardoor de bodem ook geventileerd en droog blijft. Om de mand extra veilig te maken is hij voorzien van een stevige bevestigingsriem. Deze riem is eenvoudig te bevestigen aan de bagagedrager van uw fiets. Dankzij deze riem blijft de mand stevig op zijn plaats. Uw hond zit dus altijd stevig en veilig in de mand. Met dit mooie exemplaar kunt u met uw viervoeter op pad.

Veelgestelde vragen over de Fietsmand voor honden riet 42/57 cm voor achterop met rek grijs.

De Fietsmand voor honden riet 42/57 cm voor achterop met rek grijs. is Fietsmand voor honden riet 42/57 cm voor achterop met rek grijs.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fietsmand voor honden riet 42/57 cm voor achterop met rek grijs. is gemaakt van Riet.

Het maximaal belastbare gewicht van de Fietsmand voor honden riet 42/57 cm voor achterop met rek grijs. is 10 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren