1. reizen
  2. Basil Buddy Hondenfietsmand MIK Achterop Inclusief Bevestigingssysteem.

Basil Buddy Hondenfietsmand MIK Achterop Inclusief Bevestigingssysteem.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Basil Buddy Hondenfietsmand MIK Achterop Inclusief Bevestigingssysteem. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Basil Buddy Hondenfietsmand MIK Achterop Inclusief Bevestigingssysteem. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Basil Buddy Hondenfietsmand MIK Achterop Inclusief Bevestigingssysteem.

Merk

Basil

Kleur

Bruin

Materiaal

Kunststof

Max. belastbaar gewicht

10 kg

Afmetingen verpakking

377 mm breedte, 290 mm hoogte en 480 mm lengte.

Omschrijving van de Basil Buddy Hondenfietsmand MIK Achterop Inclusief Bevestigingssysteem.

De Basil Buddy Hondenfietsmand MIK Achterop is een stevig en duurzaam product dat speciaal is ontworpen om je viervoeter tijdens een fietstocht mee te nemen. Het is een prachtig product in een warme biscotti brown kleur. De mand is voorzien van een stevig bevestigingssysteem waarmee je deze eenvoudig achter op een dames- of herenfiets kunt bevestigen. Daarnaast is de mand voorzien van twee grote reflecterende strips aan de zijkanten, waardoor je extra zichtbaar bent in het verkeer. De Basil Buddy hondenmand is vervaardigd uit stevig en slijtvast materiaal, waardoor je ervan verzekerd bent dat de mand ook na veelvuldig gebruik nog jarenlang meegaat. Ook is de mand voorzien van een handvat waarmee je de mand gemakkelijk kunt verplaatsen als je de fiets hebt gestald. Zo kan je de mand ook als een losse draagmand gebruiken tijdens een wandeling met je trouwe viervoeter.

Veelgestelde vragen over de Basil Buddy Hondenfietsmand MIK Achterop Inclusief Bevestigingssysteem.

De Basil Buddy Hondenfietsmand MIK Achterop Inclusief Bevestigingssysteem. is Basil Buddy Hondenfietsmand MIK Achterop Inclusief Bevestigingssysteem.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Basil Buddy Hondenfietsmand MIK Achterop Inclusief Bevestigingssysteem. is gemaakt van Kunststof.

Het maximaal belastbare gewicht van de Basil Buddy Hondenfietsmand MIK Achterop Inclusief Bevestigingssysteem. is 10 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren