1. reizen
  2. Mia Lux Autostoel voor hond 67x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt.

Mia Lux Autostoel voor hond 67x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Mia Lux Autostoel voor hond 67x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Mia Lux Autostoel voor hond 67x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Mia Lux Autostoel voor hond 67x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt.

Merk

GoldenPaw

Kleur

Zwart

Materiaal

Nylon, 100% polyester, Eco-leer

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

0 mm breedte, 0 mm hoogte en 0 mm lengte.

Omschrijving van de Mia Lux Autostoel voor hond 67x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt.

Onze Mia Lux-autostoel voor honden is een luxueuze optie voor uw huisdier tijdens het reizen. Met een formaat van 67 x 50 cm en een gewicht van slechts 2 kg is deze autostoel gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. De stoel is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een stevige constructie waardoor deze lange tijd meegaat. Deze autostoel heeft versterkte wanden die reisziekte bij uw huisdier voorkomen. Bovendien is de binnenkant van de stoel voorzien van een zachte kussensloop die extra comfort biedt. Uw hond kan hier heerlijk in wegkruipen terwijl hij geniet van de rit. De autostoel is ook wasbaar, wat het schoonmaken eenvoudig maakt. De Mia Lux autostoel voor honden is de perfecte oplossing voor al uw reisbehoeften. Het zorgt voor een veilige en comfortabele reiservaring voor uw trouwe viervoeter. Maak de reiservaring van uw huisdier onvergetelijk met onze autostoel!

Veelgestelde vragen over de Mia Lux Autostoel voor hond 67x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt.

De Mia Lux Autostoel voor hond 67x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt. is Mia Lux Autostoel voor hond 67x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Mia Lux Autostoel voor hond 67x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt. is gemaakt van Nylon, 100% polyester, Eco-leer.

Het maximaal belastbare gewicht van de Mia Lux Autostoel voor hond 67x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren