1. reizen
  2. Faseras Luxe Autostoel Hond Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel Reisbench Opvouwbaar 40 x 32 CM.

Faseras Luxe Autostoel Hond Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel Reisbench Opvouwbaar 40 x 32 CM.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Faseras Luxe Autostoel Hond Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel Reisbench Opvouwbaar 40 x 32 CM. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Faseras Luxe Autostoel Hond Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel Reisbench Opvouwbaar 40 x 32 CM. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Faseras Luxe Autostoel Hond Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel Reisbench Opvouwbaar 40 x 32 CM.

Merk

Faseras

Kleur

Zwart

Materiaal

Katoen

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

40 cm breedte, 8 cm hoogte en 40 cm lengte.

Omschrijving van de Faseras Luxe Autostoel Hond Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel Reisbench Opvouwbaar 40 x 32 CM.

Faseras Luxe Autostoel Hond Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel Reisbench Opvouwbaar 40 x 32 CM is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn kleine huisdier wil meenemen op reis. De autostoel is gemaakt van een duurzaam en stevig materiaal dat je huisdier comfortabel en veilig zal houden tijdens het rijden. Het is eenvoudig op te vouwen voor compacte opslag en transport. De afmetingen zijn 40 x 32 x 24 cm, dus geschikt voor honden, katten en andere huisdieren die minder dan 6 kg wegen. De autostoel is voorzien van een verstelbare veiligheidsgordel, zodat je huisdier goed bevestigd zit in de stoel. Het heeft een antislip onderkant, waardoor het stevig op de achterbank blijft zitten. Het is ook voorzien van een bijpassende mat dat in de auto geplaatst kan worden, waardoor het schoon en comfortabel blijft voor je viervoeter.

Veelgestelde vragen over de Faseras Luxe Autostoel Hond Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel Reisbench Opvouwbaar 40 x 32 CM.

De Faseras Luxe Autostoel Hond Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel Reisbench Opvouwbaar 40 x 32 CM. is Faseras Luxe Autostoel Hond Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel Reisbench Opvouwbaar 40 x 32 CM.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Faseras Luxe Autostoel Hond Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel Reisbench Opvouwbaar 40 x 32 CM. is gemaakt van Katoen.

Het maximaal belastbare gewicht van de Faseras Luxe Autostoel Hond Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel Reisbench Opvouwbaar 40 x 32 CM. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren