1. reizen
  2. Basil Dorset Fietsmand L Voor Rotan – Large.

Basil Dorset Fietsmand L Voor Rotan - Large.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Basil Dorset Fietsmand L Voor Rotan - Large. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Basil Dorset Fietsmand L Voor Rotan - Large. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Basil Dorset Fietsmand L Voor Rotan - Large.

Merk

Basil

Kleur

Grijs

Materiaal

Riet

Max. belastbaar gewicht

20 kg

Afmetingen verpakking

362 mm breedte, 285 mm hoogte en 493 mm lengte.

Omschrijving van de Basil Dorset Fietsmand L Voor Rotan - Large.

De Basil Dorset Fietsmand L Voor Rotan - Large is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle fietsmand. Deze mand is gemaakt van sterk rotan materiaal en is geschikt voor verschillende doeleinden. Of je nu je boodschappen mee wilt nemen, je tas mee wilt vervoeren of de fietsmand wilt gebruiken op een transportfiets; het kan allemaal! De Basil Dorset L is een moderne fietsmand die past bij jouw levensstijl. De mand is uitgerust met handgrepen die zijn voorzien van kunstlederen details. Hiermee is de mand gemakkelijk van de fiets af te tillen. Let op: wij leveren de mand zonder bevestigingsmateriaal. Je kunt de mand gemakkelijk bevestigen voorop je fiets met behulp van een crate mounting set. De fietsmand is gemaakt van natuurlijk rotan materiaal. Hierdoor heeft deze een mooie uitstraling en is hij tevens milieuvriendelijk. Kijk voor andere modellen uit de Basil collectie in onze zoekfilter.

Veelgestelde vragen over de Basil Dorset Fietsmand L Voor Rotan - Large.

De Basil Dorset Fietsmand L Voor Rotan - Large. is Basil Dorset Fietsmand L Voor Rotan - Large.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Basil Dorset Fietsmand L Voor Rotan - Large. is gemaakt van Riet.

Het maximaal belastbare gewicht van de Basil Dorset Fietsmand L Voor Rotan - Large. is 20 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren