1. reizen
  2. Velvet Black Autostoel voor hond 57x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt.

Velvet Black Autostoel voor hond 57x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Velvet Black Autostoel voor hond 57x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Velvet Black Autostoel voor hond 57x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Velvet Black Autostoel voor hond 57x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt.

Merk

GoldenPaw

Kleur

Zwart

Materiaal

Velvet, Traagschuim

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

0 mm breedte, 0 mm hoogte en 0 mm lengte.

Omschrijving van de Velvet Black Autostoel voor hond 57x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt.

De Velvet Black autostoel voor honden is 57x50cm groot en is handgemaakt. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het een stevige structuur heeft en een lange levensduur. Het kan eenvoudig worden afgewassen met een vochtige doek en is zeer gemakkelijk schoon te maken. Het is een perfecte oplossing voor het vervoeren van uw huisdier, waardoor het comfortabel en veilig kan reizen. Bovendien is het een stijlvolle toevoeging aan uw autointerieur. Deze autostoel is voorzien van een afneembare, wasbare hondenmand, waardoor het gemakkelijk te reinigen is. Hierdoor kunt u de autostoel altijd opnieuw gebruiken. De Velvet Black autostoel voor honden is een unieke oplossing voor het vervoeren van uw huisdier. Uw huisdier zal het gevoel van comfort, stabiliteit en veiligheid ervaren, terwijl uw autointerieur er stijlvol uitziet. Met zijn hoogwaardige materialen en afneembare, wasbare hondenmand is deze autostoel gemakkelijk schoon te maken en klaar voor hergebruik.

Veelgestelde vragen over de Velvet Black Autostoel voor hond 57x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt.

De Velvet Black Autostoel voor hond 57x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt. is Velvet Black Autostoel voor hond 57x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Velvet Black Autostoel voor hond 57x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt. is gemaakt van Velvet, Traagschuim.

Het maximaal belastbare gewicht van de Velvet Black Autostoel voor hond 57x50cm Wasbaar Hondenmand Auto Handgemaakt. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren