1. reizen
  2. Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto.

Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto.

Merk

De Blaffende Kat

Kleur

Zwart

Materiaal

Edelstaal, Gerecycled katoen

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

332 mm breedte, 105 mm hoogte en 449 mm lengte.

Omschrijving van de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto.

De Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto biedt uw hond de optimale comfortabele plek om mee te genieten van uw avonturen. Met deze autostoel wordt uw hond veilig vervoerd, omdat hij zich niet kan bewegen. Deze stoel is voorzien van een veiligheidsgordel en kan worden vastgezet door middel van de driepuntsgordel. De stoel is gemaakt van een stevig nylon materiaal dat waterafstotend, slijtvast en makkelijk schoon te maken is. Daarnaast is de stoel voorzien van extra stevige riemen en een stevig kussen dat zorgt voor extra comfort. De stoel is verstelbaar en kan zowel aan de voor- als achterzijde van de auto worden bevestigd, afhankelijk van de grootte van uw hond. De stoel kan eenvoudig worden opgevouwen en meegenomen worden voor heerlijke uitstapjes met uw viervoeter. De stoel is licht van gewicht en makkelijk mee te nemen, wat hem ideaal maakt voor kortere of langere reizen. Of het nu gaat om een dagje naar het strand, een bezoekje aan een dierenarts of een roadtrip met het gezin, de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autob.

Veelgestelde vragen over de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto.

De Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto. is Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto. is gemaakt van Edelstaal, Gerecycled katoen.

Het maximaal belastbare gewicht van de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren