1. reizen
  2. Basil Pasja Hondenfietsmand L Achter Riet Inclusief MIK-adapterplaat Large 50 cm.

Basil Pasja Hondenfietsmand L Achter Riet Inclusief MIK-adapterplaat Large 50 cm.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Basil Pasja Hondenfietsmand L Achter Riet Inclusief MIK-adapterplaat Large 50 cm. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Basil Pasja Hondenfietsmand L Achter Riet Inclusief MIK-adapterplaat Large 50 cm. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Basil Pasja Hondenfietsmand L Achter Riet Inclusief MIK-adapterplaat Large 50 cm.

Merk

Basil

Kleur

natural

Materiaal

Riet

Max. belastbaar gewicht

5 kg

Afmetingen verpakking

360 mm breedte, 360 mm hoogte en 640 mm lengte.

Omschrijving van de Basil Pasja Hondenfietsmand L Achter Riet Inclusief MIK-adapterplaat Large 50 cm.

Met de Basil Pasja MIK large heb je de ideale manier om je hond mee te nemen op de fiets. Deze handige fietsmand is verkrijgbaar in een large maat van 50 cm. De mand is gemaakt van handgevlochten riet en daardoor duurzaam. De mand wordt geleverd met een comfortabel en wasbaar kussentje. De MIK-adapterplaat, die inbegrepen is bij de fietsmand, maakt het mogelijk om de mand eenvoudig te bevestigen op je bagagedrager of voordrager met MIK-profielen of een MIK-bagagedragerplaat. De adapterplaat past ook op veel dames-, heren- en elektrische fietsen. Wil je ook eens zonder je viervoeter op pad? Dan klik je de mand er net zo makkelijk weer vanaf. Wil je je hond extra beschermen? Dan kun je de Basil Pasja ook uitbreiden met de Basil Pasja Space frame. Deze draadkoepel plaats je gemakkelijk over de Basil Pasja. Dankzij deze fietsmand met MIK-adapterplaat kun je jouw hond gemakkelijk en veilig meenemen waar je ook heen gaat.

Veelgestelde vragen over de Basil Pasja Hondenfietsmand L Achter Riet Inclusief MIK-adapterplaat Large 50 cm.

De Basil Pasja Hondenfietsmand L Achter Riet Inclusief MIK-adapterplaat Large 50 cm. is Basil Pasja Hondenfietsmand L Achter Riet Inclusief MIK-adapterplaat Large 50 cm.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Basil Pasja Hondenfietsmand L Achter Riet Inclusief MIK-adapterplaat Large 50 cm. is gemaakt van Riet.

Het maximaal belastbare gewicht van de Basil Pasja Hondenfietsmand L Achter Riet Inclusief MIK-adapterplaat Large 50 cm. is 5 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren