1. reizen
  2. Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Designer.

Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Designer.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Designer. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Designer. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Designer.

Merk

De Blaffende Kat

Kleur

Bruin

Materiaal

67% Polyester, 33% Katoen

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

350 mm breedte, 57 mm hoogte en 488 mm lengte.

Omschrijving van de Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Designer.

De Blaffende Kat Opvouwbare Autostoel Hond Designer is een must-have voor iedereen die graag met hun huisdier op reis gaat. De Autostoel voor honden is gemaakt van duurzaam en sterk materiaal en is verkrijgbaar in een zwarte kleur. De stoel is voorzien van een verstelbare veiligheidsriem, zodat uw huisdier op de juiste plaats en met de juiste houding zit. De stoel is ook uitgerust met een verstelbare bodem, zodat hij aan elke auto past. Daarnaast is de stoel voorzien van een extra zak aan de achterkant waar u uw spullen in kunt opbergen. De stoel is eenvoudig op te vouwen, zodat u hem gemakkelijk mee kunt nemen. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen is de stoel ook licht van gewicht en gemakkelijk te reinigen. Uw huisdier zal zich in deze luxe autostoel helemaal thuis voelen!

Veelgestelde vragen over de Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Designer.

De Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Designer. is Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Designer.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Designer. is gemaakt van 67% Polyester, 33% Katoen.

Het maximaal belastbare gewicht van de Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Designer. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren