1. reizen
  2. Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel.

Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel.

Merk

De Blaffende Kat

Kleur

Zwart

Materiaal

67% Polyester, 33% Katoen

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

339 mm breedte, 55 mm hoogte en 465 mm lengte.

Omschrijving van de Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel.

Deze luxe autostoel voor honden is een perfecte oplossing voor het vervoeren van uw huisdier. Uw hond zal heerlijk comfortabel zitten in deze stoel, gemaakt van een hoogwaardig, duurzaam materiaal en een stevig frame voor langere duurzaamheid. Het kussen is gemaakt van ademend mesh materiaal dat schoon en droog blijft en uw hond comfortabel houdt. De autostoel is voorzien van een opvouwbaar ontwerp dat eenvoudig in- en uit te klappen is, waardoor het gemakkelijk en handig is om mee te nemen op uw reizen. Daarnaast is de autostoel voorzien van veiligheidsgordels, die uw hond veilig en comfortabel houden tijdens het rijden. De stoel heeft ook een klep die u kunt gebruiken om de hond tegen stof en andere vuiligheid te beschermen. Deze luxe autostoel voor honden is verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kleur en is een must-have voor elke hondeneigenaar. Het is een perfecte manier om uw huisdier mee te nemen op uw avonturen, terwijl u er zeker van bent dat uw hond comfortabel en veilig is. Bovendien is het perfect.

Veelgestelde vragen over de Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel.

De Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel. is Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel. is gemaakt van 67% Polyester, 33% Katoen.

Het maximaal belastbare gewicht van de Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren