1. reizen
  2. Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Waterproof Zeer luxe hondenmand voor in de auto Comfortabele honden autozitje.

Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Waterproof Zeer luxe hondenmand voor in de auto Comfortabele honden autozitje.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Waterproof Zeer luxe hondenmand voor in de auto Comfortabele honden autozitje. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Waterproof Zeer luxe hondenmand voor in de auto Comfortabele honden autozitje. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Waterproof Zeer luxe hondenmand voor in de auto Comfortabele honden autozitje.

Merk

Dogs&Co

Kleur

Bruin

Materiaal

Nylon

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

400 mm breedte, 400 mm hoogte en 500 mm lengte.

Omschrijving van de Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Waterproof Zeer luxe hondenmand voor in de auto Comfortabele honden autozitje.

Deze autostoel is voorzien van een veilige 3-puntsgordel en een verstelbare kopsteun. Daarnaast is de autostoel gemaakt van een stevig materiaal wat bestand is tegen water, zodat je hond ook in regenachtige weersomstandigheden droog zit. De autostoel beschikt over een verwijderbare en wasbare voering, waardoor je de autostoel makkelijk schoon kan houden. Dit luxe honden autostoel Royal+ is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het optimaal comfort biedt aan je hond. Door de afmetingen van de autostoel is deze geschikt voor een kleine hond, maar ook voor een wat grotere hond. Daarnaast is de autostoel voorzien van een handige bergzak, waardoor je gemakkelijk snacks, speeltjes of andere accessoires kan meenemen. Met deze autostoel geef je je hond een zeer comfortabele en veilige autorit.

Veelgestelde vragen over de Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Waterproof Zeer luxe hondenmand voor in de auto Comfortabele honden autozitje.

De Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Waterproof Zeer luxe hondenmand voor in de auto Comfortabele honden autozitje. is Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Waterproof Zeer luxe hondenmand voor in de auto Comfortabele honden autozitje.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Waterproof Zeer luxe hondenmand voor in de auto Comfortabele honden autozitje. is gemaakt van Nylon.

Het maximaal belastbare gewicht van de Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Waterproof Zeer luxe hondenmand voor in de auto Comfortabele honden autozitje. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren