1. reizen
  2. Autostoel Hond Hondenmand Auto Autozitje Hond Beige met 45cm x 45cm.

Autostoel Hond Hondenmand Auto Autozitje Hond Beige met 45cm x 45cm.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Autostoel Hond Hondenmand Auto Autozitje Hond Beige met 45cm x 45cm. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Autostoel Hond Hondenmand Auto Autozitje Hond Beige met 45cm x 45cm. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Autostoel Hond Hondenmand Auto Autozitje Hond Beige met 45cm x 45cm.

Merk

HEIMR

Kleur

Beige

Materiaal

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

286 mm breedte, 71 mm hoogte en 490 mm lengte.

Omschrijving van de Autostoel Hond Hondenmand Auto Autozitje Hond Beige met 45cm x 45cm.

Deze autostoel voor honden is gemaakt van duurzaam en sterk polyester. De 45 cm x 45 cm beige autostoel is comfortabel en gemakkelijk te reinigen. Het heeft een verstelbare gesp met veiligheidsriemen, zodat je hond veilig en comfortabel kan zitten. De zitting is bekleed met schuim, zodat je hond kan genieten van een comfortabele rit. De autostoel is ook uitgerust met een handvat, waardoor je je hond makkelijk kunt vervoeren. Het heeft ook een opbergvak onder de zitting waar je kleine items kunt opbergen. De zitting is voorzien van reflecterende strips, zodat je hond in het donker goed zichtbaar is. De autostoel is ook licht van gewicht, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de Autostoel Hond Hondenmand Auto Autozitje Hond Beige met 45cm x 45cm.

De Autostoel Hond Hondenmand Auto Autozitje Hond Beige met 45cm x 45cm. is Autostoel Hond Hondenmand Auto Autozitje Hond Beige met 45cm x 45cm.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Autostoel Hond Hondenmand Auto Autozitje Hond Beige met 45cm x 45cm. is gemaakt van .

Het maximaal belastbare gewicht van de Autostoel Hond Hondenmand Auto Autozitje Hond Beige met 45cm x 45cm. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren