1. reizen
  2. Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Designer.

Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Designer.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Designer. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Designer. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Designer.

Merk

De Blaffende Kat

Kleur

Bruin

Materiaal

100% polyester

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

409 mm breedte, 75 mm hoogte en 473 mm lengte.

Omschrijving van de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Designer.

Deze Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Designer biedt een veilige en comfortabele manier voor uw hond om te reizen in uw auto. Het is gemaakt van speciaal geselecteerd en gecertificeerd materiaal dat resistent is tegen schimmel, vocht, schimmel, stof en andere schadelijke elementen. De stoel heeft een ergonomische vorm, waardoor uw hond een comfortabele zitpositie heeft tijdens het reizen. Daarnaast heeft de stoel een stevige constructie met verstelbare gespen, wat een veilige rit voor uw hond garandeert. De autostoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Deze zijn ontworpen met een moderne, elegante look om uw auto te verfraaien. De stoel is ook voorzien van een binnenvoering van schuim dat de druk verdeelt en de bewegingsvrijheid van uw hond vergroot. Bovendien is de stoel eenvoudig te installeren en te demonteren, dus u kunt eenvoudig uw hond meenemen op reis.

Veelgestelde vragen over de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Designer.

De Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Designer. is Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Designer.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Designer. is gemaakt van 100% polyester.

Het maximaal belastbare gewicht van de Premium Autostoel Hond Hondenmand Auto Reisbench Hond Autobench voor hond Hondenstoel Auto Designer. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren