1. reizen
  2. Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Auto Achterbank Waterdichte Hondenstoel.

Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Auto Achterbank Waterdichte Hondenstoel.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Auto Achterbank Waterdichte Hondenstoel. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Auto Achterbank Waterdichte Hondenstoel. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Auto Achterbank Waterdichte Hondenstoel.

Merk

Quzi

Kleur

Zwart Pootjes - Classic

Materiaal

Polyester, Kunststof, Nylon, Textiel

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

378 mm breedte, 73 mm hoogte en 442 mm lengte.

Omschrijving van de Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Auto Achterbank Waterdichte Hondenstoel.

Deze luxe autostoel voor honden van Quzi is een echte must-have voor iedereen die met zijn of haar hond onderweg is. Deze stoel is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal en is eenvoudig op te vouwen, wat het gemakkelijk maakt om de stoel mee te nemen op reis. Deze opvouwbare hondenmand is ook waterdicht, waardoor het perfect is voor het vervoeren van je hond in alle weersomstandigheden. Bovendien is deze autostoel voor honden speciaal ontworpen om je hond te beschermen, dankzij de geïntegreerde veiligheidsgordel. Daarnaast is het perfect om je hond een comfortabele achterbank te bieden tijdens lange autoritten. De stoel heeft een zacht en verstelbaar kussen, zodat je hond altijd comfortabel kan zitten.

Veelgestelde vragen over de Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Auto Achterbank Waterdichte Hondenstoel.

De Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Auto Achterbank Waterdichte Hondenstoel. is Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Auto Achterbank Waterdichte Hondenstoel.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Auto Achterbank Waterdichte Hondenstoel. is gemaakt van Polyester, Kunststof, Nylon, Textiel.

Het maximaal belastbare gewicht van de Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Auto Achterbank Waterdichte Hondenstoel. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren