1. reizen
  2. Trixie autostoel – Default Title.

Trixie autostoel - Default Title.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Trixie autostoel - Default Title. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Trixie autostoel - Default Title. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Trixie autostoel - Default Title.

Merk

Trixie

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

430 mm breedte, 300 mm hoogte en 680 mm lengte.

Omschrijving van de Trixie autostoel - Default Title.

Trixie autostoel is een praktische oplossing voor het vervoer van kinderen in de auto. Met een brede rugleuning en een verstelbare hoofdsteun biedt deze autostoel veiligheid en comfort. Het zachte kunststof is duurzaam, zodat het jarenlang meegaat. De ingebouwde 5-puntsgordel houdt uw kind goed vast. De autostoel is eenvoudig te bevestigen met de meegeleverde bevestigingsriemen. Bovendien is de Trixie autostoel gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. De stoel is verkrijgbaar in het zwart en grijs en meet 50 x 50 x 40 cm. Het is een geweldige oplossing voor het vervoer van kinderen in de auto, of ze nu jong of oud zijn. De stoel is ook verkrijgbaar in andere kleuren en maten. Dus, als u op zoek bent naar een veilige en comfortabele autostoel voor uw kind, dan is de Trixie autostoel de perfecte keuze. De Trixie autostoel is ontworpen om veiligheid en comfort te bieden. Het heeft een brede rugleuning en een verstelbare hoofdsteun, zodat uw kind comfortabel kan zitten. Het zachte kunststof is zeer duurzaam, waard.

Veelgestelde vragen over de Trixie autostoel - Default Title.

De Trixie autostoel - Default Title. is Trixie autostoel - Default Title.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Trixie autostoel - Default Title. is gemaakt van Kunststof.

Het maximaal belastbare gewicht van de Trixie autostoel - Default Title. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren