1. reizen
  2. Fietsmand Hond Premium Hondenfietsmand.

Fietsmand Hond Premium Hondenfietsmand.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Fietsmand Hond Premium Hondenfietsmand. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Fietsmand Hond Premium Hondenfietsmand. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Fietsmand Hond Premium Hondenfietsmand.

Merk

Merkloos / Sans marque

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester, Aluminium

Max. belastbaar gewicht

5 kg

Afmetingen verpakking

289 mm breedte, 113 mm hoogte en 353 mm lengte.

Omschrijving van de Fietsmand Hond Premium Hondenfietsmand.

Introductie De Fietsmand Hond Premium Hondenfietsmand is een stevige, duurzame mand die je aan je fiets kunt bevestigen. Hij is gemaakt van een hoogwaardig, slijtvast nylon materiaal met een waterdichte coating. De mand is licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te dragen is. Bovendien zorgt hij voor een optimale bescherming voor al je spullen, waardoor je zorgeloos op pad kunt. Voordelen Deze fietsmand is ideaal voor het vervoeren van je hond, maar je kunt hem ook gebruiken voor het vervoeren van boodschappen. De mand is voorzien van een stevige rits en een verstelbare schouderband, zodat je de mand makkelijk kunt dragen. Daarnaast heeft de mand ook een handige binnenvak voor kleine items, zoals je telefoon of sleutels. De mand heeft ook een reflecterende strip, waardoor hij ook in het donker goed zichtbaar is.

Veelgestelde vragen over de Fietsmand Hond Premium Hondenfietsmand.

De Fietsmand Hond Premium Hondenfietsmand. is Fietsmand Hond Premium Hondenfietsmand.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fietsmand Hond Premium Hondenfietsmand. is gemaakt van Polyester, Aluminium.

Het maximaal belastbare gewicht van de Fietsmand Hond Premium Hondenfietsmand. is 5 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren