1. reizen
  2. Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel.

Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel.

Merk

Quzi

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester, Kunststof, Nylon, Textiel

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

340 mm breedte, 73 mm hoogte en 443 mm lengte.

Omschrijving van de Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel.

De Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel van Quzi biedt uw hond een veilige en comfortabele reiservaring. Deze autostoel is gemaakt van duurzaam en sterk materiaal, wat ervoor zorgt dat hij bestand is tegen scherpe hondennagels en modder. Dankzij de verstelbare riempjes blijft uw hond stevig en comfortabel op zijn plaats zitten. Bovendien is de autostoel eenvoudig op te vouwen, waardoor hij compact en gemakkelijk mee te nemen is. De Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel van Quzi is een ideaal accessoire voor autoritten. Uw hond zal zich veilig voelen en uw auto zal beschermd worden tegen krassen en vuil. Daarnaast is de autostoel ook voorzien van een handige opbergvak, waar u wat snacks of andere spullen in kunt opbergen. Zo kunt u met een gerust hart op reis gaan met uw hond!

Veelgestelde vragen over de Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel.

De Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel. is Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel. is gemaakt van Polyester, Kunststof, Nylon, Textiel.

Het maximaal belastbare gewicht van de Luxe Autostoel Hond Reisbench Opvouwbaar Hondenmand Achterbank Auto Hondenstoel. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren