1. reizen
  2. Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Pootjesprint.

Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Pootjesprint.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Pootjesprint. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Pootjesprint. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Pootjesprint.

Merk

De Blaffende Kat

Kleur

Wit, Zwart

Materiaal

67% Polyester, 33% Katoen

Max. belastbaar gewicht

Afmetingen verpakking

365 mm breedte, 75 mm hoogte en 447 mm lengte.

Omschrijving van de Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Pootjesprint.

Deze luxe opvouwbare autostoel hond is een ideale manier om je hond mee te nemen op reis. Het is gemaakt van duurzame materialen en heeft een stevige constructie. De autostoel is voorzien van een gevoerde bodem en een gewatteerde rand, waardoor je hond extra comfortabel zit. De autostoel heeft een uniek pootjesprint ontwerp dat je hond een stijlvolle uitstraling geeft. De autostoel heeft ook een veiligheidsgordel, zodat je hond veilig en comfortabel kan reizen. De autostoel heeft een handige opvouwbare functie, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen als je hem niet nodig hebt. De autostoel is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart wit. Dit luxe product is de perfecte manier om je hond mee te nemen op reis. Het is gemakkelijk op te bergen als je het niet nodig hebt en het heeft een stijlvol design met een pootjesprint. De autostoel is voorzien van een gevoerde bodem en een gewatteerde rand, waardoor je hond extra comfortabel zit. De autostoel heeft ook een veiligheidsgordel, zodat je hond veilig kan reizen. Kortom.

Veelgestelde vragen over de Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Pootjesprint.

De Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Pootjesprint. is Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Pootjesprint.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Pootjesprint. is gemaakt van 67% Polyester, 33% Katoen.

Het maximaal belastbare gewicht van de Luxe Autostoel Hond Opvouwbare Hondenmand Auto Reisbench Hond Automand hond -Hondenstoel Pootjesprint. is .

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren