1. reizen
  2. Dierenfietsmand Luna XL Hondenfietsmand Achter.

Dierenfietsmand Luna XL Hondenfietsmand Achter.

5/5

Als je op reis gaat wil je graag jouw hond meenemen. Maar dit wil je natuurlijk op een veilige manier doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw hond te vervoeren. Misschien is de Dierenfietsmand Luna XL Hondenfietsmand Achter. iets voor jou? Er zijn nog meer producten zodat jouw hond veilig mee kan reizen, vergelijk deze ook zeker met deze Dierenfietsmand Luna XL Hondenfietsmand Achter. voordat je jouw keuze maakt.

Specificaties Dierenfietsmand Luna XL Hondenfietsmand Achter.

Merk

Around

Kleur

mat zwart

Materiaal

Aluminium

Max. belastbaar gewicht

15 kg

Afmetingen verpakking

53 cm breedte, 35 cm hoogte en 39 cm lengte.

Omschrijving van de Dierenfietsmand Luna XL Hondenfietsmand Achter.

De Dierenfietsmand Luna XL Hondenfietsmand Achter is het perfecte vervoersmiddel voor uw huisdier. Deze stabiele en toch lichtgewicht fietsmand is gemaakt van aluminium, wat ervoor zorgt dat deze fietsmand licht van gewicht is. De mand wordt compleet geleverd met een afneembare koepel, waardoor deze ook als normale fietsmand gebruikt kan worden. Door het unieke Fix-systeem kan de mand zonder een extra adapterplaat snel en eenvoudig worden gemonteerd op alle gebruikelijke bagagedragers. De fietsmand is zelfs 100% E-bike geschikt. Naast deze praktische eigenschappen, heeft de mand ook veel veiligheidsvoorzieningen. Zo is de fietsmand voorzien van reflecterende elementen, zodat je ook in het donker zichtbaar bent. Daarnaast is er een stevige en tegelijkertijd zacht aanvoelende inzetbak met waterafvoer. De afmetingen van deze fietsmand zijn (L)51 x (B)36 x (H)50. Met de Dierenfietsmand Luna XL Hondenfietsmand Achter zorg je ervoor dat je huisdier comfortabel, veilig en stijlvol vervoerd wordt.

Veelgestelde vragen over de Dierenfietsmand Luna XL Hondenfietsmand Achter.

De Dierenfietsmand Luna XL Hondenfietsmand Achter. is Dierenfietsmand Luna XL Hondenfietsmand Achter.. Om te kijken of er andere kleuren beschikbaar zijn, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Dierenfietsmand Luna XL Hondenfietsmand Achter. is gemaakt van Aluminium.

Het maximaal belastbare gewicht van de Dierenfietsmand Luna XL Hondenfietsmand Achter. is 15 kg.

Bekijk nog meer producten om jouw hond te vervoeren