1. tuigen
  2. Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in.

Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in.

5/5

Hier lees je alle belangrijke informatie en specificaties van Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in.. Het is belangrijk om voor jouw hond of kat een geschikt tuig te vinden welke goed zit en veilig is. Wellicht is Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in. het tuig waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in.

Materiaal

Polyester

Kleur

Roze

Maat

S

Voor welke leeftijd

Elke levensfase

Grootte honden/kattenras

Hele kleine hondenrassen (1-5 kg)

Maat borstomvang

28 cm

Maat van de hals

240 mm

Ruglengte

25 cm

Omschrijving van Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in.

Het Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm is ideaal voor kleine honden zoals Chihuahua's en Pomeriaanen, maar ook voor katten. Het tuigje is eenvoudig aan te trekken, waardoor je geen kracht hoeft te zetten om je huisdier in het tuigje te krijgen. Door zijn unieke ontwerp heeft het tuigje zowel anti-trek als anti-verstikking eigenschappen, waardoor het comfortabel blijft voor je huisdier. Het tuigje is gemaakt van duurzaam en ademend materiaal, waardoor het een comfortabele pasvorm heeft. Het tuigje is uitgerust met een duurzaam verstelbaar hengsel en een stevige kliksluiting. Daarnaast heeft het tuigje een vrolijke print, waardoor je hond er altijd stijlvol bij zal lopen. Het Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm is een stijlvolle en comfortabele oplossing voor al je problemen als het gaat om het aantrekken van een tuigje. Met zijn anti-trek en anti-verstikking eigenschappen, duurzaam materiaal en stevige kliksluiting zorg je ervoor dat je huisdier altijd veilig en comfortabel is.

Veelgestelde vragen over Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in.

Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in. is geschikt voor dieren met een borstomvang van 28 cm, een halsomvang van 240 mm en een ruglengte van 25 cm.

Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar met andere afmeingen, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in. is gemaakt van Polyester.

Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in. is geschikt voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg).

Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in. is er in maat S. Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in. is Roze van kleur. 

Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in. is geschikt voor Elke levensfase.

Bekijk ook nog onze alternatieven voor Luxyana Pets Honden Tuigje S 28-32cm Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten Easy Step-in.