1. tuigen
  2. Lilo Stitch Hondentuigje S.

Lilo Stitch Hondentuigje S.

5/5

Hier lees je alle belangrijke informatie en specificaties van Lilo Stitch Hondentuigje S.. Het is belangrijk om voor jouw hond of kat een geschikt tuig te vinden welke goed zit en veilig is. Wellicht is Lilo Stitch Hondentuigje S. het tuig waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Lilo Stitch Hondentuigje S.

Materiaal

Polyester

Kleur

Blauw

Maat

S

Voor welke leeftijd

Grootte honden/kattenras

Kleine hondenrassen (5-15 kg)

Maat borstomvang

40 cm

Maat van de hals

Ruglengte

Omschrijving van Lilo Stitch Hondentuigje S.

Lilo & Stitch Hondentuigje-S is de perfecte oplossing voor kleine honden. Het gezellige tuigje is gemaakt van sterk polyester en is verkrijgbaar in een reeks aan kleuren, zoals roze, geel, blauw en groen. De pasvorm is uitstekend, waardoor het de perfecte houvast biedt voor je hond. Het tuigje heeft verstelbare riemen, zodat je het aan kunt passen aan de grootte van je hond. Daarnaast heeft het tuigje een stevige en duurzame klittenband, die zorgt voor extra beveiliging en zorgt ervoor dat het tuigje op zijn plaats blijft. De Lilo & Stitch Hondentuigje-S heeft ook reflecterende elementen, waardoor je hond goed zichtbaar is in het donker. Het tuigje is licht van gewicht, waardoor je hond er comfortabel mee kan rennen. Bovendien is het tuigje gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Kortom, met het Lilo & Stitch Hondentuigje-S heb je een stijlvol tuigje dat je hond comfortabel en veilig houdt. Het is de perfecte accessoire voor het uitlaten van je hond. Lilo & Stitch Hondentuigje-.

Veelgestelde vragen over Lilo Stitch Hondentuigje S.

Lilo Stitch Hondentuigje S. is geschikt voor dieren met een borstomvang van 40 cm, een halsomvang van en een ruglengte van .

Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar met andere afmeingen, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Lilo Stitch Hondentuigje S. is gemaakt van Polyester.

Lilo Stitch Hondentuigje S. is geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg).

Lilo Stitch Hondentuigje S. is er in maat S. Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Lilo Stitch Hondentuigje S. is Blauw van kleur. 

Lilo Stitch Hondentuigje S. is geschikt voor .

Bekijk ook nog onze alternatieven voor Lilo Stitch Hondentuigje S.