1. tuigen
  2. Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig.

Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig.

5/5

Hier lees je alle belangrijke informatie en specificaties van Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig.. Het is belangrijk om voor jouw hond of kat een geschikt tuig te vinden welke goed zit en veilig is. Wellicht is Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig. het tuig waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig.

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Maat

M

Voor welke leeftijd

Adult hond (2-8 jaar)

Grootte honden/kattenras

Grote hondenrassen (30-80 kg)

Maat borstomvang

63 cm

Maat van de hals

35 cm

Ruglengte

30 cm

Omschrijving van Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig.

Het Always Prepared © Pro K9 Hondentuig is geschikt voor middelgrote en grote honden, en is ontworpen om de druk gelijkmatig over de borst te verdelen, en om de nek van je hond te beschermen tijdens het wandelen. Het tuig is gemaakt van duurzaam materiaal dat comfortabel is voor de hond en gemakkelijk aan de hond kan worden aangepast. De sterke riemen zijn voorzien van een D-ring, die u kunt gebruiken om een hondenriem aan te bevestigen. Er zijn ook extra riemen voor extra comfort en veiligheid. Het Always Prepared © Pro K9 Hondentuig is ook een perfecte oplossing om het trekken en springen van je hond te verminderen. Het tuig is voorzien van een gevoerde borstband die je hond helpt om zich comfortabeler te voelen en het tuig stevig op zijn plaats te houden. De handgreep bovenop het tuig maakt het gemakkelijk om je hond te controleren en beheersen als hij aan de lijn trekt. Met dit tuig is je hond altijd veilig en comfortabel uitgelaten!

Veelgestelde vragen over Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig.

Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig. is geschikt voor dieren met een borstomvang van 63 cm, een halsomvang van 35 cm en een ruglengte van 30 cm.

Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar met andere afmeingen, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig. is gemaakt van Nylon.

Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig. is geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg).

Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig. is er in maat M. Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig. is Zwart van kleur. 

Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig. is geschikt voor Adult hond (2-8 jaar).

Bekijk ook nog onze alternatieven voor Always Prepared © Pro K9 Hondentuig Anti trek Y tuig Middel en grote hond Veiligheidstuig.