1. tuigen
  2. Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend – maat L.

Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L.

5/5

Hier lees je alle belangrijke informatie en specificaties van Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L.. Het is belangrijk om voor jouw hond of kat een geschikt tuig te vinden welke goed zit en veilig is. Wellicht is Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L. het tuig waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L.

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Maat

L

Voor welke leeftijd

Elke levensfase

Grootte honden/kattenras

Grote hondenrassen (30-80 kg)

Maat borstomvang

89 cm

Maat van de hals

450 mm

Ruglengte

285 cm

Omschrijving van Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L.

Het Solid Goods® Hondenharnas Large Honden Harnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L is een fantastisch tuigje voor jouw hond. Dit tuig is vervaardigd uit duurzaam materiaal en is ontworpen om jouw hond te helpen comfortabel en pijnloos te lopen. Het stevige harnas biedt een optimale grip zonder aan de bewegingsvrijheid van de hond te knellen. Bovendien is het tuig voorzien van reflecterende stukken die ervoor zorgen dat je hond goed zichtbaar is in het donker. Daarnaast is het tuig voorzien van een kleine riem die je kunt gebruiken om de halsband of lijn aan te bevestigen, waardoor je hond niet meer kan trekken. Doordat het tuig verstelbaar is, is het geschikt voor honden met verschillende maten en gewichten. Je hond zal dankzij dit tuigje meer comfortabel lopen en jij zult de vrijheid hebben om zorgeloos met je hond te wandelen.

Veelgestelde vragen over Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L.

Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L. is geschikt voor dieren met een borstomvang van 89 cm, een halsomvang van 450 mm en een ruglengte van 285 cm.

Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar met andere afmeingen, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L. is gemaakt van Nylon.

Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L. is geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg).

Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L. is er in maat L. Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L. is Zwart van kleur. 

Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L. is geschikt voor Elke levensfase.

Bekijk ook nog onze alternatieven voor Hondentuigje Large Hondenharnas Anti Trek Tuig Hond Y Tuig Reflecterend - maat L.