1. tuigen
  2. DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,.

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,.

5/5

Hier lees je alle belangrijke informatie en specificaties van DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,.. Het is belangrijk om voor jouw hond of kat een geschikt tuig te vinden welke goed zit en veilig is. Wellicht is DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,. het tuig waar jij naar op zoek bent.

Specificaties DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,.

Materiaal

Nylon

Kleur

Roze

Maat

XS

Voor welke leeftijd

Elke levensfase

Grootte honden/kattenras

Maat borstomvang

36 cm

Maat van de hals

22 cm

Ruglengte

Omschrijving van DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,.

Met de DDOXX® Hondenharnas Hondentuig heb je een stijlvolle, modieuze manier om je hond te laten uitgaan. Het laat je hond comfortabel, veilig en stijlvol uitzien. Het harnas is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor je een look kunt creëren die bij jouw hond past. Het is gemaakt van ademende luchtgaasstof, wat ervoor zorgt dat je hond het gevoel heeft dat het harnas licht en comfortabel is. Het is eenvoudig te openen en te sluiten met een stevige gesp. Daarnaast is het flexibel in grootte verstelbaar, zowel bij de nek als bij de borst door middel van gespen. De DDOXX® Hondenharnas Hondentuig heeft ook een reflecterende zoom voor extra veiligheid in het donker. Deze reflecterende zoom zorgt ervoor dat zelfs als je hond in het donker gaat wandelen, je zult zien dat hij of zij goed zichtbaar is. Deze harnas is geschikt voor kleine en grote honden met een halsomvang van 18-22 cm en een borstomvang van 26-36 cm. Het is een perfecte keuze voor dagelijks gebruik, omdat het sterk en duurzaam.

Veelgestelde vragen over DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,.

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,. is geschikt voor dieren met een borstomvang van 36 cm, een halsomvang van 22 cm en een ruglengte van .

Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar met andere afmeingen, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,. is gemaakt van Nylon.

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,. is geschikt voor .

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,. is er in maat XS. Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,. is Roze van kleur. 

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,. is geschikt voor Elke levensfase.

Bekijk ook nog onze alternatieven voor DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Vershillende maten en kleuren Reflecterend, Verstelbaar,.