1. tuigen
  2. Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini.

Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini.

5/5

Hier lees je alle belangrijke informatie en specificaties van Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini.. Het is belangrijk om voor jouw hond of kat een geschikt tuig te vinden welke goed zit en veilig is. Wellicht is Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini. het tuig waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini.

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Maat

S

Voor welke leeftijd

Elke levensfase

Grootte honden/kattenras

Kleine hondenrassen (5-15 kg)

Maat borstomvang

49 cm

Maat van de hals

0 mm

Ruglengte

49 cm

Omschrijving van Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini.

De Julius-K9 IDC® Powertuig, S Mini is ontworpen met de meest geavanceerde technologie om uw hond optimaal te ondersteunen tijdens wandelingen in dorp of stad. Met dit stijlvolle tuig kunt u zich snel en comfortabel verplaatsen door drukke straten, terwijl uw hond goed gecontroleerd loopt. Het tuig heeft een zachte voering en is uitgerust met extra riemen om uw hond te ondersteunen. De verstelbare schouderbanden zorgen dat het tuig perfect past en je hond optimaal comfort ervaart. Het Julius-K9 IDC® Powertuig, S Mini heeft een speciale clip waarmee je het tuig in één makkelijke beweging aan kunt trekken. Ook kun je het tuig verstellen in verschillende maten, zodat je hond hierin altijd de juiste pasvorm heeft. Daarnaast is het tuig gemaakt van duurzaam materiaal dat erg sterk is en tegen een stootje kan. Bovendien is het voorzien van reflecterende materialen die je hond ook in het donker goed zichtbaar maken.

Veelgestelde vragen over Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini.

Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini. is geschikt voor dieren met een borstomvang van 49 cm, een halsomvang van 0 mm en een ruglengte van 49 cm.

Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar met andere afmeingen, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini. is gemaakt van Nylon.

Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini. is geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg).

Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini. is er in maat S. Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini. is Zwart van kleur. 

Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini. is geschikt voor Elke levensfase.

Bekijk ook nog onze alternatieven voor Julius-K9 IDC®Powertuig, S Mini.