1. tuigen
  2. Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend – Maat S.

Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend - Maat S.

5/5

Hier lees je alle belangrijke informatie en specificaties van Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend - Maat S.. Het is belangrijk om voor jouw hond of kat een geschikt tuig te vinden welke goed zit en veilig is. Wellicht is Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend - Maat S. het tuig waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend - Maat S.

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Maat

S

Voor welke leeftijd

Elke levensfase

Grootte honden/kattenras

Kleine hondenrassen (5-15 kg)

Maat borstomvang

40 cm

Maat van de hals

31 cm

Ruglengte

17.5 cm

Omschrijving van Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend - Maat S.

Het hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend van S.old is een hoogwaardig tuigje dat perfect past bij kleine honden. Het Y-vormige ontwerp zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, waardoor het comfortabel en funktioneel is. Het is gemaakt van stevige, duurzame materialen en het heeft een borstbevestigingsclip aan de voorzijde die helpt bij het voorkomen van trekken. Het tuigje is ook voorzien van reflecterende accenten, waardoor je hond goed zichtbaar is in het donker. Het Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend van S.old is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel en stevig hondentuigje voor kleine honden. Het tuigje biedt een optimale bewegingsvrijheid en het biedt een goede drukverdeling. Met de borstbevestigingsclip aan de voorzijde kun je je hond corrigeren en onnodige verstikking voorkomen. Daarnaast is het tuigje ook voorzien van reflecterende accenten, waardoor je hond goed zichtbaar is in het donker.

Veelgestelde vragen over Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend - Maat S.

Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend - Maat S. is geschikt voor dieren met een borstomvang van 40 cm, een halsomvang van 31 cm en een ruglengte van 17.5 cm.

Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar met andere afmeingen, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend - Maat S. is gemaakt van Nylon.

Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend - Maat S. is geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg).

Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend - Maat S. is er in maat S. Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend - Maat S. is Zwart van kleur. 

Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend - Maat S. is geschikt voor Elke levensfase.

Bekijk ook nog onze alternatieven voor Hondentuigje Anti-Trek Tuig Hondenharnas Y Tuig Hond Reflecterend - Maat S.