1. tuigen
  2. Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn.

Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn.

5/5

Hier lees je alle belangrijke informatie en specificaties van Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn.. Het is belangrijk om voor jouw hond of kat een geschikt tuig te vinden welke goed zit en veilig is. Wellicht is Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn. het tuig waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn.

Materiaal

Foam | Metaal | Nylon | Polyester | Stof

Kleur

Grijs

Maat

M

Voor welke leeftijd

Adult hond (2-8 jaar) | Elke levensfase

Grootte honden/kattenras

Middelgrote hondenrassen (15-30 kg)

Maat borstomvang

60 cm

Maat van de hals

45 cm

Ruglengte

15 cm

Omschrijving van Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn.

Het Filo anti trek hondentuig M met hondenriem Y tuig hond verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn is een perfecte combinatie. De extra verstelbare riem aan de zijkant van het hondentuig zorgt ervoor dat je de maat van het tuig kunt aanpassen aan de behoeften van je hond. Dankzij het anatomische design past het tuigje zich mooi aan de contouren van het lichaam van je hond aan. De rugband is voorzien van een zachte voering om je hond te beschermen tegen schuren. Het hondentuigje is ook voorzien van een handige borstriem die je kunt gebruiken om de hond te begeleiden en het lopen te vergemakkelijken. De karabijnhaken aan de borst- en rugband maken het aan- en uitkleden van je hond eenvoudig. Daarnaast is het tuigje voorzien van reflective stiksels voor een betere zichtbaarheid in het donker. Bovendien is het tuigje gemaakt van stevig nylon materiaal dat waterafstotend is en geschikt is voor alle weersomstandigheden.

Veelgestelde vragen over Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn.

Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn. is geschikt voor dieren met een borstomvang van 60 cm, een halsomvang van 45 cm en een ruglengte van 15 cm.

Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar met andere afmeingen, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn. is gemaakt van Foam | Metaal | Nylon | Polyester | Stof.

Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn. is geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg).

Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn. is er in maat M. Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn. is Grijs van kleur. 

Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn. is geschikt voor Adult hond (2-8 jaar) | Elke levensfase.

Bekijk ook nog onze alternatieven voor Filo Anti Trek Hondentuig M met Hondenriem Y Tuig Hond Verstelbaar Easy Walk Hondenharnas Medium + Hondenlijn.