1. tuigen
  2. Hondentuigje voor hele kleine hondjes – maat XS no pull reflecterend super zacht fleece.

Hondentuigje voor hele kleine hondjes - maat XS no pull reflecterend super zacht fleece.

5/5

Hier lees je alle belangrijke informatie en specificaties van Hondentuigje voor hele kleine hondjes - maat XS no pull reflecterend super zacht fleece.. Het is belangrijk om voor jouw hond of kat een geschikt tuig te vinden welke goed zit en veilig is. Wellicht is Hondentuigje voor hele kleine hondjes - maat XS no pull reflecterend super zacht fleece. het tuig waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Hondentuigje voor hele kleine hondjes - maat XS no pull reflecterend super zacht fleece.

Materiaal

Fleece

Kleur

Zwart

Maat

XS

Voor welke leeftijd

Elke levensfase

Grootte honden/kattenras

Kleine hondenrassen (5-15 kg)

Maat borstomvang

40 cm

Maat van de hals

330 mm

Ruglengte

25 cm

Omschrijving van Hondentuigje voor hele kleine hondjes - maat XS no pull reflecterend super zacht fleece.

Het Hondentuigje voor hele kleine hondjes maat XS no pull reflecterend super zacht fleece is de beste keuze voor uw kleine hond. Het tuigje is gemaakt van een superzacht fleece dat uitermate comfortabel is voor uw hond. Het heeft een reflecterend patroon dat uw huisdier zichtbaar maakt in het donker, waardoor hij of zij altijd veilig is. Speciale anti-trek technologie zorgt ervoor dat het tuigje uw hond comfortabel laat bewegen en tegelijkertijd de druk op de nek vermindert. Deze technologie zorgt ook voor een optimale aanpassing van het tuigje aan de borst en schouders van uw huisdier. Het tuigje heeft ook een verstelbaar aanpasbaar ontwerp, waardoor het past op bijna elke kleine hond. De extra sterke karabijnhaak voorkomt het losmaken van het tuigje. Door deze combinatie van eigenschappen maakt het Hondentuigje voor hele kleine hondjes maat XS no pull reflecterend super zacht fleece het ideaal voor uw kleine hond.

Veelgestelde vragen over Hondentuigje voor hele kleine hondjes - maat XS no pull reflecterend super zacht fleece.

Hondentuigje voor hele kleine hondjes - maat XS no pull reflecterend super zacht fleece. is geschikt voor dieren met een borstomvang van 40 cm, een halsomvang van 330 mm en een ruglengte van 25 cm.

Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar met andere afmeingen, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Hondentuigje voor hele kleine hondjes - maat XS no pull reflecterend super zacht fleece. is gemaakt van Fleece.

Hondentuigje voor hele kleine hondjes - maat XS no pull reflecterend super zacht fleece. is geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg).

Hondentuigje voor hele kleine hondjes - maat XS no pull reflecterend super zacht fleece. is er in maat XS. Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Hondentuigje voor hele kleine hondjes - maat XS no pull reflecterend super zacht fleece. is Zwart van kleur. 

Hondentuigje voor hele kleine hondjes - maat XS no pull reflecterend super zacht fleece. is geschikt voor Elke levensfase.

Bekijk ook nog onze alternatieven voor Hondentuigje voor hele kleine hondjes - maat XS no pull reflecterend super zacht fleece.