1. tuigen
  2. DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend.

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend.

5/5

Hier lees je alle belangrijke informatie en specificaties van DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend.. Het is belangrijk om voor jouw hond of kat een geschikt tuig te vinden welke goed zit en veilig is. Wellicht is DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend. het tuig waar jij naar op zoek bent.

Specificaties DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend.

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Maat

M

Voor welke leeftijd

Elke levensfase

Grootte honden/kattenras

Maat borstomvang

43 cm

Maat van de hals

Ruglengte

Omschrijving van DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend.

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig is ontworpen om uw hond veilig te houden. Dit harnas is gemaakt van 100% premium air mesh materiaal en heeft een STEP-IN veiligheidsharnas. Het harnas is verstelbaar met een klittenbandsluiting op de rug en is geschikt voor kleine, middelgrote, medium en grote honden. Daarnaast is het harnas voorzien van een gesp voor hoge trekkrachten en een reflecterende zoom voor meer veiligheid in het donker. Deze harnas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zorgt voor een perfecte pasvorm. Laat uw hond genieten van ultiem comfort en veiligheid met dit elegante en stijlvolle harnas.

Veelgestelde vragen over DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend.

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend. is geschikt voor dieren met een borstomvang van 43 cm, een halsomvang van en een ruglengte van .

Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar met andere afmeingen, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend. is gemaakt van Nylon.

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend. is geschikt voor .

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend. is er in maat M. Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend. is Zwart van kleur. 

DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend. is geschikt voor Elke levensfase.

Bekijk ook nog onze alternatieven voor DDOXX® Hondenharnas Hondentuig voor kleine en grote honden Verschillende kleuren Air Mesh, Step-In, reflecterend.