1. tuigen
  2. Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0.

Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0.

5/5

Hier lees je alle belangrijke informatie en specificaties van Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0.. Het is belangrijk om voor jouw hond of kat een geschikt tuig te vinden welke goed zit en veilig is. Wellicht is Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0. het tuig waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0.

Materiaal

Nylon

Kleur

Zwart

Maat

One size

Voor welke leeftijd

Elke levensfase

Grootte honden/kattenras

Middelgrote hondenrassen (15-30 kg)

Maat borstomvang

58 cm

Maat van de hals

0 mm

Ruglengte

58 cm

Omschrijving van Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0.

De Julius-K9 IDC® Powertuig is voorzien van alle gemakken van een goede kwaliteit tuig. Met de stevige riempjes, verstelbare nekband en borstband heeft deze tuig een perfecte pasvorm voor jouw hond. De nekband is gemaakt van ademend materiaal dat de druk verdeelt en zo de gevoelige huid van je hond beschermt. De sterke klittenband zorgt ervoor dat de tuig goed blijft zitten, terwijl het reflecterende materiaal op de schouderriem je hond ook zichtbaar maakt in het donker. Het Julius-K9 IDC® Powertuig is ook uitgerust met een handige borstlijn met veiligheidsclip, waardoor je je hond gemakkelijk aan kunt leiden in drukke gebieden. Daarnaast heeft het tuig een handige bevestigingslus voor je hondentouw, waardoor je je hond gemakkelijk mee kunt nemen op je wandelingen. De riempjes zijn ook verstelbaar, waardoor je het tuig altijd een perfecte pasvorm kunt geven.

Veelgestelde vragen over Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0.

Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0. is geschikt voor dieren met een borstomvang van 58 cm, een halsomvang van 0 mm en een ruglengte van 58 cm.

Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar met andere afmeingen, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0. is gemaakt van Nylon.

Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0. is geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg).

Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0. is er in maat One size. Mogelijk zijn er meerdere maten beschikbaar, klik hiervoor op de ‘bekijk de prijs’ button.

Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0. is Zwart van kleur. 

Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0. is geschikt voor Elke levensfase.

Bekijk ook nog onze alternatieven voor Julius-K9 IDC®Powertuig, M maat 0.