BuurtBoerderij De Nijkamphoeve

Aan de Escamplaan 1750 in Den Haag vind je Kinderboerderij BuurtBoerderij De Nijkamphoeve.

Meer informatie over BuurtBoerderij De Nijkamphoeve in Den Haag

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? BuurtBoerderij De Nijkamphoeve is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. BuurtBoerderij De Nijkamphoeve heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Den Haag, is BuurtBoerderij De Nijkamphoeve een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan BuurtBoerderij De Nijkamphoeve heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Escamplaan 1750 in Den Haag. Voor vragen kun je BuurtBoerderij De Nijkamphoeve telefonisch bereiken middels nummer: 31 70 329 8873. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.nijkamphoeve.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van BuurtBoerderij De Nijkamphoeve.

Hoe kom je bij BuurtBoerderij De Nijkamphoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BuurtBoerderij De Nijkamphoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. BuurtBoerderij De Nijkamphoeve

Bezoekers bekeken ook