Kinderboerderij de Kakelenburg

Aan de in Schipluiden vind je Kinderboerderij Kinderboerderij de Kakelenburg.

Meer informatie over Kinderboerderij de Kakelenburg in Schipluiden

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij de Kakelenburg is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij de Kakelenburg heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Schipluiden, is Kinderboerderij de Kakelenburg een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij de Kakelenburg heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de in Schipluiden. Voor vragen kun je Kinderboerderij de Kakelenburg telefonisch bereiken middels nummer: . Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.facebook.com/Kinderboerderij-de-Kakelenburg-Schipluiden-813574002123604/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij de Kakelenburg.

Hoe kom je bij Kinderboerderij de Kakelenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij de Kakelenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij de Kakelenburg

Bezoekers bekeken ook