Belevingsboerderij de Zes Grazen

Aan de Boersterweg 67 in Sint Annen vind je Kinderboerderij Belevingsboerderij de Zes Grazen.

Meer informatie over Belevingsboerderij de Zes Grazen in Sint Annen

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Belevingsboerderij de Zes Grazen is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Belevingsboerderij de Zes Grazen heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Sint Annen, is Belevingsboerderij de Zes Grazen een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Belevingsboerderij de Zes Grazen heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Boersterweg 67 in Sint Annen. Voor vragen kun je Belevingsboerderij de Zes Grazen telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 11277838. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.belevingsboerderijdezesgrazen.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Belevingsboerderij de Zes Grazen.

Hoe kom je bij Belevingsboerderij de Zes Grazen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Belevingsboerderij de Zes Grazen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Belevingsboerderij de Zes Grazen

Bezoekers bekeken ook