Kinderfeestjes op de boerderij

Aan de Reeweg 6 in Nederhorst Den Berg vind je Kinderboerderij Kinderfeestjes op de boerderij.

Meer informatie over Kinderfeestjes op de boerderij in Nederhorst Den Berg

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderfeestjes op de boerderij is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderfeestjes op de boerderij heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Nederhorst Den Berg, is Kinderfeestjes op de boerderij een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderfeestjes op de boerderij heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Reeweg 6 in Nederhorst Den Berg. Voor vragen kun je Kinderfeestjes op de boerderij telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 49961899. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://kinderfeestjesboerderij.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderfeestjes op de boerderij.

Hoe kom je bij Kinderfeestjes op de boerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderfeestjes op de boerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderfeestjes op de boerderij

Bezoekers bekeken ook