Kinderboerderij de Oude Hofstede

Aan de Bovenbuurtweg 35 in Ede vind je Kinderboerderij Kinderboerderij de Oude Hofstede.

Meer informatie over Kinderboerderij de Oude Hofstede in Ede

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij de Oude Hofstede is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij de Oude Hofstede heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Ede, is Kinderboerderij de Oude Hofstede een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij de Oude Hofstede heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Bovenbuurtweg 35 in Ede. Voor vragen kun je Kinderboerderij de Oude Hofstede telefonisch bereiken middels nummer: 31 318 630 869. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.deoudehofstede.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij de Oude Hofstede.

Hoe kom je bij Kinderboerderij de Oude Hofstede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij de Oude Hofstede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij de Oude Hofstede

Bezoekers bekeken ook