Stadsboerderij De Amsteldieren

Aan de in Amsterdam vind je Kinderboerderij Stadsboerderij De Amsteldieren.

Meer informatie over Stadsboerderij De Amsteldieren in Amsterdam

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stadsboerderij De Amsteldieren is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stadsboerderij De Amsteldieren heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Amsterdam, is Stadsboerderij De Amsteldieren een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stadsboerderij De Amsteldieren heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de in Amsterdam. Voor vragen kun je Stadsboerderij De Amsteldieren telefonisch bereiken middels nummer: . Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site:

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stadsboerderij De Amsteldieren.

Hoe kom je bij Stadsboerderij De Amsteldieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij De Amsteldieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stadsboerderij De Amsteldieren

Bezoekers bekeken ook