Kinderboerderij en hertenkamp Weert

Aan de Geurtsvenweg 6 in Weert vind je Kinderboerderij Kinderboerderij en hertenkamp Weert.

Meer informatie over Kinderboerderij en hertenkamp Weert in Weert

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij en hertenkamp Weert is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij en hertenkamp Weert heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Weert, is Kinderboerderij en hertenkamp Weert een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij en hertenkamp Weert heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Geurtsvenweg 6 in Weert. Voor vragen kun je Kinderboerderij en hertenkamp Weert telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 11388648. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.ijzerenmanweert.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij en hertenkamp Weert.

Hoe kom je bij Kinderboerderij en hertenkamp Weert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij en hertenkamp Weert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij en hertenkamp Weert

Bezoekers bekeken ook